Đurđević: Podrška za Govedaricu

Srpska radikalna stranka „Dr Vojislav Šešelj“ donijela je odluku da na predstojećim opštim izborima podrži Vukotu Govedaricu, kandidata za predsjednika RS iz Srpske demokratske stranke.

Đurđević: Podrška za Govedaricu

Izvršni odbor stranke je na sjednici, koja je održana juče, donio odluku i o prihvatanju koalicionog saveza za zajedničke liste za Narodnu Skupštinu RS sa Srpskom demokratskom strankom i Srpskom radikalnom strankom RS, a za Parlamentarnu skupštinu BiH sa Srpskom demokratskom strankom, Narodnim demokratskim pokretom i Naprednom Srpskom.

Predsjednik Srpske radikalne stranke „Dr Vojislav Šešelj" Dragan Đurđević očekuje dobar rezultat na predstojećim izborima i ističe da je najveća vrijednost ove stranke to što je, kako kaže, sve ove godine ostala dosljedna svom programu i ideologiji.

„Naša stranka je patriotska, nacionalna, socijalno odgovorna ipravdoljubiva. To je ono po čemu smo prepoznatljivi i to su bili glavni parametri kojima smo se rukovodili prilikom pregovora sa drugim partijama oko zajedničkog nastupa na ovim izborima. Mogu da obećam da ćemo, sa našim koalicionim partnerima, raditi na jačanju RS i našeg društva, u svim njegovim segmentima", izjavio je Đurđević nakon sjednice Izvršnog odbora stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA