Zaprosio djevojku na koncertu Đorđa Balaševića

Mladić koji je u petak na koncertu Đorđa Balaševića u Sarajevu zaprosio djevojku kaže da ga je ponijela atmosfera koncerta i da tom prilikom nije kod sebe imao ni prsten.

Zaprosio djevojku na koncertu Đorđa Balaševića
"Odrastao sam uz Balaševićeve pjesme, a pošto sam i ja muzičar, imam neki poseban odnos prema njemu, iako nisam imao priliku da ga upoznam do te noći", rekao je za "Avaz" Latif Močević, koji je zaprosio svoju djevojku Latifu Ferhatović.

"Prosidbu zaista nisam planirao, čak ni prsten nisam imao, jednostavno je nešto u meni kliknulo da to moram napraviti i uradio sam. Ne kajem se, sretan sam, ponosan...", rekao je Latif.

Mladić kaže da je tokom koncerta pokušavao da prođe do Balaševića, ali da pored obezbeđenja nije uspijevao, sve dok nije stao pred binu i dozvao svog idola, koji ga je onda primjetio.

"Kada me Balaš pozvao da se popnem do njega, jedna djevojka me pitala imam li prsten, na šta sam odgovorio da nemam. Tada je skinula srebreni prsten s ruke i rekla mi da požurim da me moja izabranica ne čeka. Stao sam uz Đoleta, zapevao 'Provincijalku', jer smo se Mersiha i ja upoznali uz tu pesmu, i emocije su krenule", priča Latif.

Balašević je buduće mladence "upozorio" da se nijedan brak "ugovoren" na njegovom koncertu nije raspao.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA