Kylie Jenner proslavlja 21. rođendan, objavila nove fotografije s kćerkom Stormi

Američka starleta, televizijska zvijezda i dizajnerica Kylie Jenner danas proslavlja 21. rođendan, a uoči proslave ona je s fanovima podijelila nove fotografije sa šestomjesečnom kćerkom Stormi Webster.

Džet-set

Nove fotografije sa Stormi uslijedile su dva mjeseca nakon što je Jenner obrisala sve fotografije bebe s Instagrama i kazala kako još ne želi dijeliti slike svoje kćerke.

"Dočekujem svoj rođendan večeras s najljepšim poklonom. Šta je život prije tebe, Stormi. Volim te moj mali anđele", napisala je Jenner ispod fotografije na kojoj u naručju grli svoju kćerku.

 

my heart

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 9, 2018 at 1:35pm PDT

 

Na drugoj fotografiji atraktivna Kylie sjedi na podu sa Stormi u krilu uz opis "moje srce".

Kylie je sinoć 21. rođendan dočekala sa sestrama i majkom, što je također podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

BIRTHDAY BEHAVIOR! WERE ALL TURNING 21!!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 9, 2018 at 10:48pm PDT

Podsjećamo, Jenner će uskoro postati najmlađa milijarderka na svijetu koja je svoje bogatstvo stekla samostalno.

Ona je 900 miliona dolara zaradila zahvaljujući svojoj liniji kozmetičkih proizvoda koju je pokrenula prije dvije godine.

Kada njena imovina dostigne vrijednost od jedne milijarde, Kylie će postati najmlađa milijarderka na svijetu koja je svoje bogatstvo stekla samostalno i prestići će osnivača Facebooka Marka Zuckerberga koji je postao milijarder u 23. godini.