Svjetlosna čarolija sa preko 300.000 lampica

Banjalučki zimski grad Zimzograd otvara svoja vrata u petak 14. decembra u 18 časova u Banjaluci, na novoj lokaciji u parku Mladen Stojanović, sa tradicionalnim dolaskom Djeda Mraza i brojnim iznenađenjima za posjetioce.

Svjetlosna čarolija sa preko 300.000 lampica

Potpuno novi koncept koji će se prostirati na 15.000 metara kvadratnih, trajaće 45 dana, a posjetocima će pružiti poseban ambijentalni ugođaj , svjetlosnu čaroliju, gastronomsku ponudu, muzički program, avanturu i zabavu.

„Potrudili smo se da ambijent Zimzograda učinimo čarobnim i ugodnijim za sve naše posjetioce, uz brojne svjetlosne efekte i praznične dekoracije. U saradnji sa Davorom Modrušanom dizajnerom svjetla i Ninom Babić poznatom banjalučkom umjetnicom, osmislili smo poseban ugođaj sa preko 300.000 lampica, detalja i dekoracija. U predivnom ambijentu Staropramen terase moći ćete uživati u gastro specijalitetima, brojnim degustacijama i muzičkom programu. Za one nešto mlađe posjetioce avantura je zagarantovana u Fun i Kids parku kao i druženje sa Djeda Mrazom u Coca Cola čarobnom selu. Takođe tu je i M:tel kugla koja skriva razna iznenađenja za naše posjetioce, a od 2. januara počinje Prointer škola klizanja na kojoj kojoj će moći učestvovati sve generacije i naučiti potpuno besplatno od profesionalnih trenera kako najbolje iskoristiti Ice park.", rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

Prijatelji Zimzograda su Staropramen, Coca Cola, M:tel i Prointer, a partneri na projektu Grad Banja Luka, Turistička organizacija Banja Luka i Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Medijski partneri Zimzograda su Alternativna televizija (ATV) Banja Luka i Nova oprema.

Zimzograd ove će trajati od 14. decembra 2018. do 31. januara 2019. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA