Vladimir Furdik najavio epsku borbu u “Igri prestola”

Već predugo fanovi željno iščekuju dolazak osme i finalne sezone serije “Igre prestola”, koja će se na malim ekranima pojaviti u aprilu 2019. godine. Međutim, to ne znači da u međuvremenu svi obožavaoci ove serije ne mogu da se hrane svim malim detaljima koje slučajno i namjerno otkrivaju tvorci serije, ali i sami glumci.

Vladimir Furdik najavio epsku borbu u “Igri prestola”

Slovački glumac Vladimir Furdik, koji tumači lik ozloglašenog Kralja Noći, u razgovoru za mađarski portal "Sorozat Njiki" otkrio je da će najveća bitka osme sezone oduševiti publiku.

- U trećem dijelu posljednje sezone postoji bitka za koju tvorci serije žele da bude najveća u istoriji televizije. Skoro cijela epizoda biće samo o bici, a trajaće oko sat vremena - rekao je Furdik.

Već je ranije slučajno otkrivena informacija da je ta scena bitke snimana čak dva mjeseca. Dužina trajanja ove bitke koju je Furdik pomenuo je u skladu sa vremenom emitovanja epizoda posljednje sezone ove serije. Naime, svaka epizoda sezone trajaće i više od šezdeset minuta.

Furdik, ipak, nije otkrio ništa više o tome ko će na kraju sjesti na Gvozdeni presto.

- Biće to fantastično iznenađenje, ali iznenađenja svakako neće manjkati u osmoj sezoni. Biće mnogo zmajeva, Kralj Noći će se vratiti i najveća bitka sezone će se odigrati. Biće interesantno vidjeti šta je Dejvid Beniof spremio za veliko finale, ali ne mogu da vam kažem više o tome - kazao je Furdik.

U posljednjoj sezoni vraća se dobro poznata glumačka ekipa, u kojoj su: Kit Harington, Sofi Tarner, Nikolaj Koster-Valdo, Piter Dinklidž, Lena Hedi i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA