FOTO: 4. Rođendanski trening BTR polumaraton, Stevanović opet najbrži

U Gradskom parku u Bijeljini, četvrtu godinu za redom, održan je rođendanski trening polumaraton, koji je organizovalo udruženje građana "Bijeljina trči rekreativno”.

Trka je, kao i prethodnih godina, održana prvog dana nove godine, a istrčalo je 11 trkača od ukupno 20 prijavljenih.

Najbrži je i ove godine bio Mladen Stevanović iz Ugljevika, koji je kroz cilj prošao za 1:22:45, drugoplasirani još jedan Ugljevičanin - Stefan Đukić sa vremenom 1:37:40, a treći Dejan Marković iz Kragujevca koji je 21,1 kilometar istrčao za 1:42:00.

-Želimo da se zahvalimo bijeljinskoj Gradskoj upravi i svim prijateljima trke. Gosti su bili oduševljeni organizacijom, bogatim startnim paketima, dočekom u hotelu, dodjelom priznanja najboljima nakon trke, ručkom i rođendanskom tortom, kao i fantastičnom atmosferom tokom višečasovnog trajanja ove manifestacije. Svi ovi elementi definitivno su najbolja preporuka da trkači ovu trku evidentiraju u svoj trkački kalendar. Što se nas u ,,BTR" tiče, mi ćemo se potruditi da sljedeće godine budemo još bolji domaćini, rekao je za Bijeljina danas Bojan Jovićević, predsjednik udruženja ,,BTR".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA