Treći put za 5 godina: Na prodaju čuvena kuća iz serije "Dinastija"

Čuvena kuća u kojoj su živeli Blejk i Kristal Karington iz popularne serije "Dinastija" danas se ponovo prodaje, i to po ceni od 19,5 miliona dolara.

Treći put za 5 godina: Na prodaju čuvena kuća iz serije "Dinastija"

Kuća se nalazi u Pasadeni, a u njoj je godinama snimana popularna američka sapunica "Dinastija", a sada se ponovo prodaje nakon nešto više od godinu dana.

Arden vila, čuvena žuta kuća je veoma luksuzna, a novi vlasnik će za nju morati da izdvoji gotovo 20 miliona dolara.Sagrađena je 1913. godine, ima tri sprata i prostire se na 2.430 kvadratnih metara, sa raskošnim detaljima.

Nekretnina se nalazi na 2,95 hektara, ima 10 spavaćih soba, 11 kupatila, vinski podrum i igraonice.Takođe ima i ribnjak, bazene, teniski teren i još mnogo toga. Na imanju se nalazi i gostinska kuća, veličine 225 kvadratnih metara.

Ko se seća serije, prepoznaće bazen u kojem je snimljena čuvena scena u kojoj su se potukle Aleksis i Kristl Karington, bivša i sadašnja žena Blejka Karingtona.

LA Times tvrdi da je prodata za 20 miliona dolara 2013. godine, a da je pre dve stavljena na prodaju za 28 miliona dolara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA