Indonežanka se proslavila jedući sapun

Indonežanka, koja se bavi lizanjem i griženjem sapuna nakon čega ih ocjenjuje, dala je potpuno novo značenje izrazu - čista prehrana.

Indonežanka se proslavila jedući sapun

Kosik Asifa (21), mlada žena iz indonezijske provincije Java, postala je Instagram senzacija zahvaljujući bizarnim navikama po pitanju prehrane.

Asifa postavlja video-klipove u kojima liže sapune, a zatim ocjenjuje njihov ukus. Ona te sapune tretira kao sladoled, a u ukusu uživa koliko i ljudi koji vole da gledaju njene video-klipove. Oni imaju hiljade lajkova i komentara, uključujući i sugestije koji bi brend trebalo sljedeći da proba.

Asifa je počela ove video-klipove postavljati prije samo sedam dana, ali je u svojoj državi već postala poznata ličnost nakon što se pojavila u desetinama onlajn magazina.

Dvadesetjednogodišnjakinja je rekla da je prvi put probala sapun prije dvije godine kada je bila trudna. Mnogo žena tokom trudnoće ima čudne prehrambene navike, a ona je željela jesti sapun. Prvi put ga je probala tokom tuširanja, a voćni ukus joj se toliko svidio da ga je počela jesti redovno. Bilo ju je sramota ispričati mužu o svojoj bizarnoj navici, ali otkad su videi postali poznati, i on je saznao.

Asifa je takođe izjavila da nikad nije iskusila nikakve bolove ili mučninu nakon konzumiranja sapuna.

Prvi video na Instagramu je postavila prije sedam dana i nije očekivala da će u tako kratkom roku imati čak 200.000 pregleda.

Od tada je postavila još nekoliko videa, u kojima probava brendove koje su joj preporučili gledaoci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA