FOTO Dan policije: Ćosić ponosan na rad PU Bijeljina

Dan policije 4. april i 27 godina Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske obilježeni su danas u Bijeljini izložbom policijske opreme i svečanim prijemom na kojem je načelnik ove uprave Žarko Ćosić pohvalio rezultate i angažovanje policije.

Pouzdanost, čvrstina, odgovornost i profesionalnost, uz hrabrost i humanizam, riječi su kojima je Ćosić opisao rad policije u prošloj i svih proteklih 27 godina rada u interesu mira i bezbjednosti građana u Republici Srpskoj.

On je podsjetio da je iz sastava Policijske uprave Bijeljina u odbrambeno-otadžbinskom ratu poginulo 29 policajaca, a 63 su ranjena.

"Ponosni smo na policiju Srpske koja svakog dana napreduje i daje dobre rezultate, uz veliku podršku Vlade Republike Srpske i odličnu saradnju sa lokalnim zajednicama i građanima", rekao je Ćosić novinarima.

Nakon četiri godine provedene na čelu Policijske uprave Bijeljina Ćosić je naveo da je ponosan na njen rad i rezultate i istakao da Vlada Republike Srpske maksimalno ulaže u policiju, navodeći kao primjer nedavno povećanje plate za 10 odsto policijskim službenicima sa srednjom stručnom spremom.

Svečani prijem povodom obilježavanja Dana policije održan je u Centru za kulturu, u prisustvu gradskih čelnika, narodnih poslanika iz Bijeljine i brojnih gostiju, uz bogat kulturno-umjetnički program.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA