Pjevač otkrio od čega boluje: Uništeni su mi brak, zdravlje, karijera

Poznati crnogorski pjevač Bojan Tomović (37) priznao je da boluje od bipolarnog poremećaja, teške psihičke bolesti.

Pjevač otkrio od čega boluje: Uništeni su mi brak, zdravlje, karijera

Neću niko da me žali"Neću da me niko žali, već samo da prihvati da sam možda malo drugačiji, jer kažu da danas nema normalnih, ima samo nepregledanih. Ne može meni bipolar ništa, što bi rekao moj deda 'Pala muva na međeda'", napisao je pjevač na društvenoj mreži Fejsbuk.

"Bipolarni poremećaj mi je poprilično uništio život, brak, zdravlje, karijeru, ali i dalje se trudim da živim, naravno uz terapiju koja mora da se pije godinama ukoliko ne želite da završite prije vremena. Saznao sam da imam bipolarni poremećaj kad sam imao 30 godina i već 7 godina živim sa tim i borim se, uz lijekove i doktora, često je teško, preteško, nekad je super i kreativno, ali ipak te nagle i ničim izazvane promjene raspoloženja iscrpe i vas i sve oko vas", počeo je svoju priču Tomović.

On je dodao da se sa 37 godina osjeća kao da ima 97 godina.

"Toliko sam umoran od svega. Što je najgore bipolar je često nasljedan i iskreno se bojim da imam djecu, da sutra moje dijete na prolazi isto što i ja. U početku nisam prihvatao da sa mnom nešto nije u redu, mislio sam da mi je narav takva, jer ja odmalena nikad nisam imao sredinu, uvijek sam išao iz krajnosti u krajnost. Međutim kada mi je skoro 10 psihijatara potvrdilo dijagnozu, shvatio sam da moram da se suočim sa tim i započnem liječenje", nije htio više da ćutu poznati crnogorski pjevač i opisao da je bipolar zapravo manično-depresivna psihoza, u kojoj se često smjenjuju plus i minus faze raspoloženja, piše Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA