FOTO Doviđenja, dragi vaspitači, lijepo nam je u vrtiću bilo!

„Sve što treba da znam o tome kako treba živjeti, šta raditi i kakav biti, naučio sam još u vrtiću. Mudrost me nije čekala na vrhu planine, na kraju dugog uspona školovanja, nego se krila u pijesku dječijeg igrališta.“(Robert Fulghum)

JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj", Bijeljina, ispratila je još jednu generaciju predškolaca, sa nadom da će im školski dani proticati u radosti, sticanju novih iskustava i učenju kroz igru.

Više od 120 predškolaca iz Bijeljine, Dvorova i Janje - Novo Naselje završilo je svoje vrtićke dane i spremno kreću u nove životne izazove.

Boraveći u vrtiću, naši mali drugari su, kroz različite igre i aktivnosti, uz pomoć i podršku vaspitača, doprinosili svom fizičkom, socio-emocionalnom i intelektualnom razvoju, kao i razvoju govora, komunikacije i stvaralaštva. Iz vrtića odlaze sa lijepim uspomenama na dane provedene u igri i radosti, sa svojim drugarima i vaspitačima. Spremni su za školske klupe, raznolika iskustva i nova prijateljstva.

Sa nadom da će im školski dani proticati u radosti i sticanju novih znanja, svi iz JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj", želimo im srećan polazak u prvi razred!

Dragi naši prvačići, u školskim danima se sjetite vrtića: malo učite, malo razmišljajte, crtajte, slikajte, pjevajte i plešite, igrajte se i radite - svaki dan od svega po malo.

„Deca mogu da polete, treba samo da se sete, treba samo da požele, da zamahnu, da se vinu kao ptice, nežne, bele, ka zvezdama u visinu. Da zamisle, da se sete kuda žele da polete. Deca mogu preko neba, na krilima lepih želja, odlučiti samo treba, setiti se prijatelja, osetiti radost šta je, radost deci krila daje. Da zamisle, da se sete kuda žele da polete." (LJubivoje Ršumović)

Danica Mojić, pedagog

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA