Brzom akcijom CJB Bijeljina uhapšen razbojnik: Elektrošokom savladao obezbjeđenje, pa izvršio pljačku

Zahvaljujući brzom i efikasnom reagovanju policije, u izuzetno kratkom vremenskom periodu, uhapšeno je lice sa inicijalima S.B. (1974) koje je u prijepodnevnim časovima izvršilo razbojništvo u poslovnici Šparkase banke u centru Bijeljine.

Brzom akcijom CJB Bijeljina uhapšen razbojnik: Elektrošokom savladao obezbjeđenje, pa izvršio pljačku

Policijskoj stanici Bijeljina, jutros oko 11,00 časova, prijavljeno je, da je u banci ''Sparkasse'' u ulici Gavrila Princia izvršeno razbojništvo. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je od strane nepoznatog muškarca izvršeno krivično djelo uz pretnju upotrebe vatrenog oružja.

Naime, utvrđeno je, da je pljačkaš elektrošokerom onesposobio radnika obezbjeđenja, a zatim od istog uzeo vatreno oružje, te je uz pretnju upotrebe vatrenog oružja od radnice banke otuđio neutvređenu količinu novca. Lice se nakon izvršenja djela, udaljilo u nepoznatom pravcu.

Sve raspoložive policijske patrole nalazile su se na terenu i izvršile su blokadu grada.

Zahvaljujući brzom i efikasnom reagovanju policije lice sa inicijalima S.B. (1974) koje je nastanjen u Bijeljini lociran je i lišen slobode.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje korsti lice S.B. u Bijeljini pronađeni su predmeti koji je koristio prilikom izvršenja krivičnog djela, kao i predmeti koji potiču iz izvršenja djela.

O svemu je obavješteno i Okružno javno tužilaštvo, a postupajući tužilac rukovodi istragom.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela ''razbojništvo''.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA