Elektrošokerom onesposobio čuvara i ukrao 10.000 KM

Bijeljinska policija danas je u rekordnom roku uhapsila Savu Bogdanovića (45) iz ovog grada zbog sumnje da je u centru Bijeljine maskiran upao u poslovnicu Sparkasse banke i opljačkao je.

Elektrošokerom onesposobio čuvara i ukrao 10.000 KM

Filmske scene odigravale su se na bijeljinskim ulicama jer su od 11 časova, kada se desila pljačka i razbojnik nakon nje pobjegao, po gradu bile raspoređene sve raspoložive policijske patrole, koje su blokirale cijeli grad u nadi da će pronaći i licu pravde privesti pljačkaša.

Policija je za nešto manje od dva časa locirala i privela Bogdanovića koji je, kako saznaju "Nezavisne", uhapšen u svojoj kući, nedaleko od opljačkane banke.

Saznajemo da je Bogdanović elektrošokerom onesposobio čuvara uzevši mu pištolj, te uz prijetnju tog oružja od radnice banke oteo oko 10.000 KM.

Prilikom pretresa stana i prostorija koje Bogdanović koristi u Bijeljini pronađeni su predmeti koje je koristio prilikom razbojništva, a policija je, između ostalog, pronašla i elektrošoker, kao i oružje i odjeću.

Prema našim saznanjima, Bogdanović je rodom iz Pule, a u Bijeljini živi sa bolesnom majkom i to samo nekoliko stotina metara od banke koja je opljačkana. Budući da na području koje pokriva Policijska uprava Bijeljina nije poznat po izvršenju krivičnih djela, kako tvrdi naš izvor, sumnja se da bi motiv pljačke banke mogao biti njegov težak materijalni status, ali to će utvrditi policijska istraga.

Kako je juče saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, oko 11 časova prijavljeno je da je u banci Sparkasse u Ulici Gavrila Principa izvršeno razbojništvo.

"Lice se nakon izvršenja krivičnog djela udaljilo u nepoznatom pravcu, ali zahvaljujući brzom i efikasnom reagovanju policije u izuzetno kratkom periodu S.B. je lociran i lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo", naveli su iz policije.

"O svemu je obaviješteno i Okružno javno tužilaštvo, a postupajući tužilac rukovodi istragom", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA