U Bijeljini uskoro još jedan kružni tok

Nekoliko važnih projekata biće završeno do kraja godine u Bijeljini, a obezbijeđen je i novac za izgradnju treće kasete na regionalnoj deponiji u Brijesnici, dok se uređenje kanala Dašnica privodi kraju, rekao je načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Predrag Petričević.

U Bijeljini uskoro još jedan kružni tok

- Osim toga, planirana je izgradnja još jedne kružne raskrsnice u blizini industrijsko-poslovnih zona u Bijeljini, kao i višenamjenske sportske hale kapaciteta do 4.000 gledalaca - naveo je Petričević.

On je rekao da je regulacionim planom "Centar" planirana izgradnja javne garaže u blizini raskrsnice "Bled", a pri kraju je i izmještanje Željezničke stanice. Radova će biti i u gradskom parku u Bijeljini, gdje tokom ljeta veliki broj građana provodi slobodno vrijeme.

- U gradskom parku je već asfaltirana staza i uređeno dječije igralište, a plan je da u narednom periodu u centralnom dijelu parka bude postavljena javna česma kako bi građani imali osvježenje. Planirali smo da uradimo i teretanu na otvorenom zbog većeg broja sportista, ali i rekreativaca koji dolaze u park - naveo je on.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA