Uručeni paketići novorođenim bebama i bolesnoj djeci

Članovi Svetosavske omladinske zajednice /SOZ/ Eparhije zvorničko-tuzlanske danas su, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, uručili 30 paketića novorođenim bebama i bolesnoj djeci Opšte bolnice "Sveti vračevi" iz Bijeljine.

Uručeni paketići novorođenim bebama i bolesnoj djeci

Paketići, u kojima su slatkiši i igračke, uručeni su mališanima, njih 15, koja su praznike provela u Pedijatrijskom odjeljenju ove bolnice.

"Sa blagoslovom našeg vladike Vasilija mi nastavljamo svoju tradiciju, pa za božićne praznike našoj maloj braći koje je bolest zadesila donosimo paketiće da na skroman način podijelimo radost i poželimo brzo ozdravljenje", rekao je član SOZ-a Bojan Krstanović.

Šef Pedijatrijskog odjeljenja Zora Bojić u ime osoblja Pedijatrije i malih pacijenata zahvalila je SOZ-u što su poklonili paketiće, kao i svim donatorima koji su prethodnih dana uručili paketiće bolesnoj djeci.

"Mi smo se potrudili da prostorije odjeljenja okitimo i uredimo da bi se pacijenti povodom praznika osjećali prijatnije i ljepše", rekla je Bojićeva.

Članovi SOZ-a su za Ginekološko-akušersko odjeljenje Opšte bolnice "Sveti vračevi" iz Bijeljine obezbijedili i uručili 15 paketića sa najosnovnijim stvarima za novorođenčad.

Doktor Vesna Maksimović je u svoje ime i u ime beba i porodilja zahvalila predstavnicima SOZ-a što su ih posjetili i uručili paketiće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA