Prijatan ambijent, vrhunska hrana i ono najvažnije - 50 vrsta zanatskog piva!

Nedavno je i Bijeljina, pored Beograda, Sarajeva i Podgorice, dobila mjesto koje služi najkvalitetnija craft (zanatska) piva u prijatnom ambijentu paba "Majstor za pivo".

Kod piva, koje je treće najpopularnije piće na svijetu, poslije vode i čaja, veoma je važan način proizvodnje. Ako ste nekad probali "fabričko" lager pivo, i nije vam se svidjelo, sada imate priliku da promijenite mišljenje. Već poslije prvog gutljaja osjetićete sasvim novi ukus!

Najviše piva u ponudi je iz Njemačke, Belgije i Češke koja su osvojila prestižni World Beer Awards, a možete probati čak i pivo iz najstarije pivare na svijetu - Weihenstephan. Prvu zabilježenu komercijalnu prodaju oni su imali 1040. godine!

"Majstor za pivo" u Bijeljini nudi craft ili zanatsko pivo koje se proizvodi u malim, nezavisnim pivarama koje koriste tradicionalne sastojke i tehnologije u proizvodnji. Radi se o malim serijama i posebnoj pažnji koja se posvećuje finim detaljima. Karakteriše ih kreativnost i eksperimentisanje sa sastojcima.

Obavezno obratite pažnju na etikete - to su prava mala unikatna umjetnička djela. Baš kao i ono što je u flaši. Svako jedinstveno i vrhunsko, pravljeno sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

Atmosferu "majstor" upotpunjuje muzikom, i tako zaokružuje utisak koji pivo ostavi na vaša čula. Večeri sa muzikom uživo ovdje su uvijek posebne, akustični zvuci, prigušena svjetla uz prijatno ćaskanje sa prijateljima su dobitna kombinacija za dobro provedeno veče.

"Majstor" kaže da suština nije u pronalaženju piva koje ćete piti cijelog svog života, već u stalnoj potrazi za novim i zanimljivim ukusima, te da posebnu pažnju obraćaju na način posluživanja pojedinih vrsta i preporuku pravog piva za svakog gosta.

„Majstor za pivo" je dio porodice Kabinet pivare iz Beograda.

Razmišljajući o pivu, zaboravili smo vrhunsku hranu koju "majstor" služi uz pivo. Njemačke kobasice, rebarca, američki burgeri, kao i u svakom ozbiljnom pivskom pabu u svijetu, nalaze se na meniju paba "Majstor za pivo" u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA