Najbolji student u timu Gradske uprave

Studentu generacije Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini Kristini Koprivici gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uručio je rješenje o obavljanju pripravničkog staža u Gradkoj upravi.

Najbolji student u timu Gradske uprave

- Zahvaljujem se gradonačelniku Mićiću i Gradskoj upravi na ukazanoj šansi i povjerenju koje su mi pružili i omogućivši mi da pripravnički staž u svojoj struci upravo obavim u Gradskoj kući. Moji dalji planovi ne završavaju se sa osnovnim studijama, već sam upisala i master studije, a pokušaću svojim znanjem i vještinama, od kojih ću neke steći i ovdje, da doprinesem razvoju našeg Grada - dodala je Koprivica.

Na predstavljanju za medije ove uspješne mlade Bijeljinke gradonačelnik Mićić je istakao da Grad Bijeljina nastoji da učini sve što je u nadležnosti jedne lokalne zajednice, kako bi zadržao mlade i talentovane ljude.

- Kao što je primjetio i ambasador SAD u BiH prilikom jučerašnje posjete, od Bijeljine smo napravili grad sa povoljnom poslovnom klimom, a jedan od ciljeva kojim smo se pri tome vodili je ostanak mladih ljudi na ovim prostorima. Zbog toga sposobnim mladim ljudima, koji mogu doprinijeti napretku ovog grada dajemo šansu - istakao je Mićić.

Kristina je rođena 1997. godine u Užicu ali se kao djevojčica sa roditeljima doselila u Bijeljinu. Nakon Vukove diplome na kraju osnovne škole, završila je Ekonomsku školu kao đak generacije, a Fakultet poslovne ekonomije u Bijeljini kao student generacije sa prosječnom ocjenom 9.8.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA