Bijeljinke na pripremama za izbor za Miss BiH za Miss Svijeta

Dvadeset dvije finalistkinje Miss BiH za Miss Svijeta, među kojima i dvije djevojke iz našeg grada, okupile su se u novoobnovljenom hotelu Austria & Bosna na Ilidži.

Bijeljinke na pripremama za izbor za Miss BiH za Miss Svijeta

Miss Semberije Željana Radovanović i Miss šarma Semberije Irena Marinović su se sa ostalim djevojkama okupile u nedjelju 29. septembra u prekrasnom ambijentu novoobnovljenog hotela Austria & Bosna na IIidži.

Najljepše djevojke BiH uživale u mnogobrojnim sadržajima kao što su: termalna kupka, wellness centar, bazen, fitness, sauna, saloni za masažu, stojeći i ležeći solarijum.

Nakon priprema u hotelu „Austria & Bosna“, najljepše dvadeset i dvije djevojke BiH, svoj put nastavljaju ka gradu Biograd na Moru, Hrvatska. Tu će se pripremati za finalni izbor „Miss BiH za Miss Svijeta 2019“ u hotelu „Adria“.

Organizacioni tim u saradnji sa TZ grada Biograda na Moru, koji su generalni pokrovitelji, te Hotel Adria, pripremaju pravi spektakl ljepote.

Izbor „Miss BiH 2019“, koji u svom podznaku nosi naziv „Ljepota sa svrhom“, ima humanitarni karakter te se i ove godine fokusira na podršku akcije obnove Srednje muzičke škole u Tuzli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA