Ukupno slučajeva
4218 (+9)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

30 dana pritvora za R.S. kod kojeg je pronađen kokain

Osnovni sud u Bijeljini je uvažio prijedlog Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina i odredio jednomjesečni pritvor protiv lica R.S. iz Bijeljine zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo - Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga

BIJELJINA

R.S. je uhapšen u svojoj porodičnoj kući u policijskoj akciji 7. oktobra kada je kod njega pronađeno 644,2 grama praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Kokain".

Kod osumnjičenog je pronađena i digitalna vaga za precizno mjerenje marke „SAMRY", te devet i po komada (9,5 komada) medicinskih tableta koje se nalaze na listu psihotropnih supstanci, kao i jedan pištolj marke „Crvena zastava" kalibra 7,62 mm sa pripadajućim okvirom za municiju za koji nije posjedovao odobrenje za držanje i nošenje.

Pritvoreni se sumnjiči da je u vremenskom periodu od početka 2019. godine do 07.10.2019. godine vršio prodaju opojne droge.

Pritvor je predložen zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao Ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.