Nataša i Peđa otkrivaju "Kako i zašto ubiti muža"

Nakon pune sale u svim mjestima u kojima je igrana, ekipa predstave „Kako i zašto ubiti muža“ gostuje u Bijeljini 23. oktobra od 19 časova u Centru za kulturu. Do sada su imali preko stotinu izvođenja u regionu, a gdje god su gostovali, tražila se karta više.

Nataša i Peđa otkrivaju "Kako i zašto ubiti muža"

Zašto i kako ubiti muža? Odgovore na ovo nesvakidašnje pitanje, na duhovit i kreativan način daće glumci Nataša Aksentijević i Peđa Damajnović.

Urnebesna komedija u režiji Radeta Vukotića bavi se univerzalnom temom - kako preživjeti različite kategorije muževa i kako se "riješiti" istih, uz konačni zaključak da ljubav i razumijevanje pobjeđuje sve, te da je život u dvoje daleko ljepši. Posebna draž ove predstave pored aktuelne teme muško - ženskih odnosa, jeste živa interakcija sa publikom.

Podstaknut burnim reakcijama nježnijeg pola, čak i optužbama za muški šovinizam, pisac Antonio Amuri napisao je novi priručnik namijenjen suprugama. U njemu će žene uspjeti da pronađu na koji tip supruga su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga - od kućnog majstora, hipohondra, seksualnog manijaka, razmaženog... jer, upotrebljavanog muža valja savjesno ukloniti zato što je suprug uvijek vrlo tražena roba.

Pozorišna predstava "Zašto i kako ubiti muža", sa Natašom Aksentijević i Peđom Damnjanovićem u glavnim ulogama, uskoro postaje serija. Producent i reditelj Rade Vukotić došao je na ideju da urnebesnu komediju, rađenu prema tekstu Antonija Amurija, preseli na mali ekran, a dvoje glumaca ju je prihvatilo sa oduševljenjem.

Za predstavu koja će vam sigurno natjerati „suze u oči... ali od smijeha" vlada ogromno interesovanje, pa vam predlažemo da na vrijeme nabavite ulaznice koje koštaju 10 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA