Marina Abramović spasila Lejdi Gagu iz pakla droge?

Planetarno popularna pjevačica Lejdi Gaga je priznala da je u više navrata koristila zabranjene supstance, a iz pakla u koji su je uvukli opijati spasila ju je čuvena srpska umjetnica Marina Abramović.

Marina Abramović spasila Lejdi Gagu iz pakla droge?

Naime, Lejdi Gaga je u više navrata govorila o korišćenju zabranjenih supstanci, ističući da joj opijati nisu donijeli ništa dobro u životu. Izjavila je kako je uspjela da se izvuče iz pakla u koji je samu sebe uvukla misleći da će joj to pomoći da stvara muziku nalik na onu koji su iza sebe ostavili njeni idoli.

Godinama kasnije, vlasnica hita "Shallow" otkrila je da je bolove koje uzrokuje spazam mišića ublažavala konzumiranjem opijata u nevjerovatnim količinama, ali da je sada čak i taj period iza nje.

Poznato je da je Gaga, tokom 2013. godine, sarađivala sa Marinom Abramović, nakon čega su ostale u prijateljskim odnosima, a sada brat slavne umjetnice tvrdi kako je njegova sestra zapravo zaslužna za to što se pjevačica skinula sa zabranjenih supstanci.

"Marina je vodila Gagu u neku kuću u Džerziju. Tamo borave, koliko sam upućen, ljudi koji se skidaju sa opijata. Znam da je to liječenje čudno i da oni trče goli kroz neku travu. Međutim, pomoglo je i Lejdi Gaga se skinula sa droge uz Marininu pomoć", izjavio je Velimir Abramović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA