Donald Tramp želi da iskoristi snagu gejmera

Američki predsednik otvorio nalog na poslednjem mestu, na kojem biste pomislili da ćete ga videti - na gejming platformi!

Donald Tramp želi da iskoristi snagu gejmera
FOTO: Evan Vucci/AP

Novo poznato lice naTwitch-u - američki predsednik Donald Tramp!

Striming platforma Twitch je još od svojih prvih dana zamišljena kao gejming platforma na kojoj bi igrači mogli da podele sa ostalima svoje umeće igranja i pri tom ih zabavljali.

Sa godinama,Twitch je sve više otvarao svoja vrata, pa su se pojavili i razni IRL strimovi, a dosta puta smo imali priliku da odgledamo čitave kultne serije, poput Doctor Who.

Sad je i politika pronašla svoje mesto na Twitch platformi, pošto 45. predsednik Sjedinjenih Američkih Država,Donald Tramp, sad ima svojTwitch kanal.

Naravno, da se ne radi o "lažnjaku" govori činjenica da je nalog verifikovan od strane platforme. Tramp na svom Twitch kanalu uživo prenosi mitinge, a nedavno je to bio miting u Mineapolisu, koji je pratilo nekoliko desetina hiljada ljudi.

U trenutku pisanja ove vesti, Play! Zine navodi da Tramp ima preko 67,000 pretplatnika, a brojka će definitivno rasti. Izgleda da predsednik pokušava da sebi obezbedi sledeći mandat i uz pomoć gejmera ili jednostavno prihvata nove trendove, kao njegov rival Berni Sanders.

 

Foto:Evan Vucci/AP

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA