Radnica na pumpi u Velikoj Obarskoj prisvojila novac od prodaje regresiranog goriva

  • BIJELJINA
  • 15. Oct 2019.

Bijeljinska policija dostavila je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv radnice benzinske pumpe u Velikoj Obraskoj čiji su inicijali N.J. zbog sumnje da je gorivo, koje je evidentirala kao regresirano, prodavala za gotovinu, koju je zadržavala za sebe.

Radnica na pumpi u Velikoj Obarskoj prisvojila novac od prodaje regresiranog goriva

Naime, prijavlјena N.J. je iskoristila svoj položaj radnika - trgovac za kasom u benzinskoj pumpi, u namjeri da sebi pribavi korist.

Navedena je prodavala gorivo raznim nepoznatim kupcima za gotovinu, a te količine evidentirala kao izdato regresirano gorivo, koje je umanjivala od korisnika koji imaju regresirano gorivo.

Takođe, prijavlјena je gorivo prodavala raznim kupcima za gotovinu koju je zadržavala za sebe, a prodaju goriva je evidentirala kao prodaju na odloženo plaćanje pravnim licima iz Bijelјine.

Prijavlјena N.J. obavlјajući poslove koji su joj povjereni u pravnom licu navedenim radnjama pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist, a pričinila štetu preduzeću koje je obeštetilo korisnike regresiranog goriva i potraživanja od pravnih lica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA