Obilježena krsna slava bijeljinske Bolnice

Za šest godina rada u novom objektu bijeljinske Bolnice "Sveti vračevi" u poliklinici je pregledano gotovo milion pacijenata, 100.000 ljudi primljeno je na bolničko liječenje, a 25.000 pacijenata je operisano, rekao je direktor Bolnice Siniša Maksimović na obilježavanju krsne slave ove zdravstvene ustanove - Svetih vrača Kozme i Damjana.

Obilježena krsna slava bijeljinske Bolnice

Maksimović je, čestitajući slavu zaposlenima, zahvalio za podršku svima koji dijele vrijednosti ljekarskog zanimanja."Pacijenti dolaze u našu ustanovu sa velikim povjerenjem, a mi ćemo nastaviti odgovoran i profesionalan rad i ulaganje u nova znanja i tehnologije da odgovorimo na najveće izazove i probleme", najavio je Maksimović.

On je naveo da bolnica ima 560 zaposlenih, među kojim 123 ljekara.

"U ovoj godini je uvedeno mnogo novih procedura, a naročito smo ponosni na oblast hirurgije. U angio-sali se zbrinjava veliki broj pacijenata od kojih 60 odsto dolazi sa drugih područja Republike Srpske", rekao je Maksimović.

Prema njegovim riječima, prioritet za naredni period je otvaranje psihijatrijskog odjeljenja u Bolnici "Sveti vračevi" u Bijeljini.Uz brojne goste iz političkog i društvenog života Republike Srpske i grada Bijeljine zaposleni u Bolnici obilježili su krsnu slavu u prostorijama ove zdravstvene ustanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA