Tri studenta FPE Bijeljina idu na takmičenje Narodne banke Srbije

Tri studenta Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta Istočno Sarajevo u Bijeljini takmičiće se u društvenoj igri "Monetura", koju na proljeće u okviru Svjetske sedmice novca organizuje Narodna banka Srbije.

Tri studenta FPE Bijeljina idu na takmičenje Narodne banke Srbije

Profesor Ivan Mirović rekao je da su se juče u prostorijama Fakulteta u Bijeljini takmičile tri ekipe sa po tri studenta, a priliku da na proljeće svoje znanje pokažu u Beogradu osvojili su student treće godine Katarina Pavlović, te studenti četvrte godine ovog fakulteta Marica Šakotić i Đorđe Perić.

Student treće godine Angelina Drljačić plasirala se za završni turnir u Narodnoj banci Srbije kao najbolji drugoplasirani takmičar, odnosno kao rezerva na predstojećem takmičenju.

Mirović je Srni rekao da su juče na takmičenju prisustvovali i predstavnici Narodne banke Srbije, te da je uslov za ovo takmičenje bio prosjek ocjena iznad osam, kao i jedna od dvije završne godine studija.

"Ovo takmičenje pokazalo je znanje, ali predstavlja i spoj zabave, tehnike, taktike i sreće učesnika", dodao je Mirović.

Društvenu igru "Monetura" godinama uspješno organizuje Narodna banka Srbije, a jedna od nagrada je i praksa u toj banci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA