Besplatan smeštaj za one parove koji "rade na bebi"

Za Dan zaljubljenih parovi često otputuju negde na par dana, odu na romantičnu večeru ili uživaju uz piće u nekom velnes centru. To je više za one koji se nalaze na početku veze, a jedan hotel je odlučio da pažnju posveti onima koji su u već ozbiljnim vezama sa ozbiljnim planovima za budućnost.

Besplatan smeštaj za one parove koji "rade na bebi"

Hotel Zed u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, nudi "bolju i povoljniju alternativu". Paket "Nooner" podrazumeva četvorosatni boravak u hotelu s brojnim aktivnostima koje možete upotrebiti sa svojim partnerom poput igranje ping-ponga ili relaksiranje u bazenu po ceni od 50 evra.

Neko bi pomislio "ništa specijalno", međutim, lanac hotela podstiče rast nataliteta i zbog toga su pokrenuli akciju da oni parovi koji dobiju bebu devet meseci nakon korišćenja paketa "Nooner" imaju besplatan boravak u njihovom hotelu narednih 18 godina, piše "CNN Travel"

.Kako hotel ne želi da bilo koga diskriminiše, pa je ponuda otvorena za sve bez obzira na rodni identitet ili seksualnu orjientaciju, tako je moguće doći i sa usvojenom bebom.Izvršna direktorka hotela Zed, Mendi Farmer, smislila je originalnu ideju kada su joj deca bila mala i kada se borila kako da nađe dovoljno slobodnog vremena za svog supruga i sebe.

"Mislim da ne možemo da ubedimo nekoga ko ne želi da ima dete, ali ako ozbiljno razmišljate o proširenju porodice, zašto ne biste pokušali? Ako uspete, slavićete začeće vaše bebe punih 18 godina", kazala je Mendi Farmer.

Ova ponuda je naišla na mnoge komentare, neki su je nazivali sramnom i odvratnom. Jedan korisnih društvene mreže je čak optužio hotel da akcija diskriminiše one koji ne žele decu ili ih već imaju, na šta su iz hotela naprosto odgovorili da će uzeti tu primedbu u obzir za naredne akcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA