Ukupno slučajeva
1094 (+87)
Preminuli
21 (+1)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Svaka žena treba da je ima u ormaru: Bela košulja za otmen izgled

Čak i najklasičnija, bez suvišnih detalja, koja se kopča do grla i ima kragnu, svaku odevnu kombinaciju može da podigne za nivo.

Moda i ljepota

Uz čuvenu malu crnu haljinu, komad garderobe koji bi svaka devojka ili žena trebalo da ima u ormaru kao adut, jeste bela košulja. Čak i najklasičnija, bez suvišnih detalja, koja se kopča do grla i ima kragnu, svaku odevnu kombinaciju može da podigne za nivo. Ako je reč o modelima sa mašnama, svetlucavim dugmićima, volanima i drugim ukrasima, sve se diže za još jedan nivo, onaj koji je potreban za pojavljivanje i na najsvečanijim događajima, naročito ako košulju uparite sa suknjom od čipke ili elegantnim pantalonama.

Pojedini kreatori su belinu ove zime razbili sa malo crnog materijala ili prugama na manžetnama ili u predelu grudi, ograničivši ih tako na kombinovanje sa isključivo crnim komadima odeće. Ipak, ovaj crno-beli modni prizor nimalo ne deluje monotono. Naprotiv, daće vašem stilu boje otmenosti.