Lejdi Gaga se udala poslije samo DVIJE SEDMICE VEZE

Pjevačica Lejdi Gaga (33) navodno se u tajnosti udala za svog izabranika Majkla Polanskog nakon dvije nedjelje veze, pišu strani mediji. Da je bilo tajno vjenčanje potvrdio je izvor blizak pjevačici koji je rekao da je ceremoniija bila božanstvena i da su svi prisutni uživali.

Lejdi Gaga se udala poslije samo DVIJE SEDMICE VEZE

Majkl je navodno pjevačici poklono prsten, a samo par sati kasnije njih dvoje su izgovorili sudbonosno "da" na skupocjenoj jahti. Gagu je za kratko vrijeme očarao njen sada već, suprug. Izvor blizak paru otkrio je i da su spremni za proširenje porodice.

Naime, pjevačica je navodno doživela prosvjetljenje kada je tokom koncerta u Las Vegasu pala sa bine.

- Doživela je prosvjetljenje u bolnici, i to nakon što je pala sa scene na koncertu u Las Vegasu. Jako su je pogodile emocije nakon što je uradila rentgen cijelog tijela - rekao je izvor.

- Ima sve što poželi, ali nedostaje joj neko kome bi mogla sve to da ostavi. Spremna je i da usvoji dijete, a razmišlja i o opciji surogat majčinstva. Ona dolazi iz jake i stabilne porodice i majčinstvo je uvek bilo ono što je željela - objasnio je izvor.

Inače, Polanski je bivši investitor, trenutno radi kao izvršni direktor fabrike "Parker Group", a diplomirao je na Harvardu.

Podsjećamo, Gaga je prije Majkla bila vjerena sa agentom Kristijanom Karinom, a kada su se rastali govorilo se da je razlog raskida glumac Bredli Kuper sa kojim je pjevačica snimila film "A Star Is Born".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA