Poruke koje je Dep slao prijatelju mogle bi potpuno da ga unište

Poruke koje je holivudski glumac Džoni Dep slao svom prijatelju, a u kojima se navodi šta bi sve radio bivšoj supruzi Amber Herd, mogle bi da unište život i karijeru slavnog i mnogima omiljenog glumca.

Poruke koje je Dep slao prijatelju mogle bi potpuno da ga unište
FOTO: Getty/Gareth Cattermole / Staff

Holivudski glumac, koji je pre nekoliko dana prisustvovao premijeri filma "Minamata" u Berlinu, a koji je delom sniman i u Srbiji, trenutno vodi bitku na dva fronta, tačnije u dve sudnice - jedna u Velikoj Britaniji, druga u Americi.

Na sudu u Virdžiniji Dep se spori s bivšom suprugom, koju je tužio zbog kaljanja ugleda i časti tražeći odštetu od 50 miliona dolara, a povod tužbi je tekst koji je ona napisala za "Vašington post" 2018. godine.

U tom tekstu je govorila o sebi kao žrtvi nasilja u braku, te kao ambasadorka za ženska prava u Američkom savezu za građanske slobode pozvala na podršku zlostavljanim ženama. Dep ju je tužio, iako ga u tekstu nije spomenula. Druga tužba je za klevetu u Londonu.

Naime, Dep tuži "Njuz grup njuzpejper" u čijem okrilju izlazi dnevni list "San", u kojem je 2018. godine objavljen članak o tome kako je zlostavljao bivšu suprugu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA