Princ Čarls izliječen od virusa korona

Britanski princ Čarls, za koga je ranije potvrđeno da je zaražen virusom korona, izliječen je i ne nalazi se više u samoizolaciji, prenio je Rojters, pozivajući se na portparola princa od Velsa.

Princ Čarls izliječen od virusa korona

Prema navodima portparola princa Čarlsa, on je nakon konsultacija s doktorom prekinuo sedmodnevnu samoizolaciju, a njegovo zdravstveno stanje je sada dobro.

Portparol princa je još dodao da će Čarls nastaviti sa sastancima i vježbama u skladu sa preporukama ljekara i Vlade.

Supruga britanskog princa Kamila, prema saopštenju, iako je negativna na virus korona, ostaće u samoizolaciji do kraja ove nedjelje u slučaju da se i kod nje razviju simptomi Kovid-19.

Podsjetimo, kako je ranije saopšteno iz kraljevske rezidencije, potvrđeno je da je princ Čarls pozitivan na virus korona. Tom prilikom je potvrđeno da je princ dobio virus prilikom nekog od brojnih kontakata prethodnih nedjelja.

Iz Bakingemske palate prethodno je takođe saopšteno da se 93-godišnja kraljica Elizabeta druga, koja je zajedno s njenim 98-godišnjim suprugom princom Filipom 19. marta napustila London i otišla u zamak Vindzor, dobro sjeća.

Kako je saopšteno prošle nedjelje, jedan od članova posluge, koji je bio u bliskom kontaktu sa britansokom kraljicom, pozitivan je na virus korona i navodno je poslat kući u samoizolaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA