Hajdi Klum: Napokon sam zadovoljna kako izgledam, iako imam 46 godina

Mnogo joj je lakše nego u počecima karijere kad joj je pravilna prehrana zadavala glavobolje.

Hajdi Klum: Napokon sam zadovoljna kako izgledam, iako imam 46 godina

Bivša njemačka manekenka i supermodel Hajdi Klum (Heidi) kaže da više nema problema s hranom jer je godinama u karijeri pazila na pravilnu ishranu.

Dodala je da je napokon zadovoljna svojim izgledom i da sada konačno može odabrati prave namirnice čak i ako stoje pored onih nezdravih. Sada se pridržava svog jelovnika i mnogo joj je lakše nego u počecima karijere kad joj je pravilna prehrana zadavala glavobolje.

Za strane medije progovorila je i o odnosu s bivšim suprugom, britanskim muzičare, Silom (Seal) s kojim ima troje djece - sinove Henrija (Henry) i Džoana (Johan) te kćerku Lu (Lou). Rekla je da njihov odnos nije uvijek odličan već da imaju zaista teških trenutaka.

S Flaviom Brijatoreom (Briatoreo) model ima kćerku Helenu (Helene), koja će uskoro napuniti 16 godina, a koju je Sil službeno usvojio 2009. godine.

- Trudimo se da sve bude što bolje može. Uvijek postoji razlog zašto netko više nije s nekim, znate? Nije uvijek sve med i mlijeko. Jednostavno nije - pojasnila je Klum.

Trenutno je u braku s muzičarem Tomom Kolicom (Kaulitz) i par neprestano objavljuje fotografije na kojima se vidi da su bliski i da imaju skladan odnos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA