Fotka koja je obišla svet: Korona im odložila venčanje, ali će reći "da"

Fotografija poljupca sa zaštitnim maskama oduševila je sve!

Fotka koja je obišla svet: Korona im odložila venčanje, ali će reći "da"

Vjereni već 10 godina, Domeniko de Padova (31) i Silvija Rosati (33) rade kao medicinski tehničari u bolnici u gradu Andrija, u italijanskoj pokrajini Apulija. Zbog pandemije korona virusa morali su da odlože venčanje, ali su sigurni da će jednog dana reći "da".

Verenici su na Fejsbuku objavili fotografiju na kojoj seljube sa zaštitnim maskama i pod punom zaštitnom opremom usled pandemije korona virusa, koja je najteže pogodila Italiju.

- Želja da se nađemo na kraju smene prevladava za milovanjem sa svim predostrožnostima, želja za jačanjem veze u ovom trenutku velike poteškoće, ali i svakodnevni strah od zaraze i nemogućnost ponovnog susreta uveče - rekli su oni.Fotografija poljupca postala je viralna i pokupila sve simpatije i reči podrške i pohvale.

- Svaki izazov podeljen na dva je lakši. Uvek ćemo zajedno pobeđivati. Volim te - napisao je Domeniko ispod gotografije na Fejsbuku.

Domeniko i Silvija vereni su već 10 godina i kao i mnogi parovi, odredili su datum i mesto venčanja, ali su zbog pandemije morali da promene planove.

Ali verenici su sigurni u jednu stvar: ne znaju kada, ali će izgovoriti "da".

- Ako nas maske štite od virusa, ispod njih krijemo naše najtužnije emocije, strah, očaj, suze. Ali moramo da damo hrabrost, snagu, osmeh jedno drugom - rekli su oni.

Silvija je rekla kako iz sata u sat održavaju nadu živom.

- Moramo da pobedimo ovog nevidljivog neprijatelja i da kažemo da smo uspeli - rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA