Filmska indutrija pred izazovima: Intimne scene mogu snimati poslije testa na korona virus

Korona virus utiče i na scene na filmu, a strani mediji prenose da će zbog sprečavanja širenja virusa, biti zabranjeno snimanje ljubavnih scena u Holivudu.

Filmska indutrija pred izazovima: Intimne scene mogu snimati poslije testa na korona virus

Amanda Blumental, čije je zanimanje da glumcima osigura bezbjednost tokom snimanja intimnih scena, rekla je da je vrlo vjerovatno da glumci neće željeti da se ljube u usta sa kolegama.

Ona je otkrila da je i prije uvođenja karantina nekolicina glumaca negodovala zbog snimanja scena ljubljenja.

Amanda je rekla da se može dogoditi da se uvede testiranje ili pregled prije početka snimanja, a ako glumci i dalje ne budu željeli da se "intimiziraju", moraće da se uvedu novi načini za snimanje romantičnih scena.

Velike filmske produkcije, kako piše "Daily mail", spremaju projekte koje će glumcima sa A liste omogućiti zaštitu na setu i van njega.

To će najvjerovatnije rezultirati obaveznim testiranjem na koronu, kako zvijezda, tako i ekipe koja snima.

Slična situacija je i u filmskoj industriji Tajanda. Vlasti te zemlje dale su instrukcije filmadžijama da ne snimaju ljubavne ili scene borbi, ili bilo kakve druge vrste scena koje uključuju blizak kontakt glumaca.

Tamošnji Sekretarijat za kulturu izdao je naređenje da snimanja moraju biti u provjetrenim prostorijama u kojima ne smije da boravi više od pedeset ljudi, piše B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA