Goran Miljić: Zahvalan sam svima koji su mi pomogli da dobijem novo srce

Goran Miljić iz Nove Janje, javnosti je poznat po hitnosti transplantacije srca, obavljenoj prije nekoliko mjeseci u Beogradu zahvaljujući humanim ljudima i prijateljima koji su skupili novac za ovaj složen i skup zahvat.

Goran Miljić: Zahvalan sam svima koji su mi pomogli da dobijem novo srce
FOTO: Bijeljina danas

- Osjećam se dobro, hvala Bogu, doktorima i dobrim ljudima. Imao sam redovne kontrole do pojave virusa korona u Kliničkom centru u Beogradu. Pauzirano je iz objektivnih razloga do prošle sedmice, kad sam bio na kontroli i sve je, na moju radost, u redu, a i doktori su zadovoljni", izjavio je Miljić za Semberija info.

Prema njegovim riječima, prvih pet godina biće pod propisanom terapijom, a trenutno koristi oko petnaestak lijekova. Nakon pet godina, doktori će odrediti dalju terapiju. Goranu je preporučeno da prvu godinu dana od operacije ne radi, te da i kad počne raditi, ne smije raditi teške poslove.

DONATORSKA SREDSTVA SA MTEL BROJA JOŠ NEISKORIŠTENA

Goran Miljić na posebnom računu Mtel-a ima oko 11.000 KM, prikupljenih putem humanitarnog broja u svrhu njegovog liječenja. S obzirom da sredstva nije iskoristio, a može da ih iskoristi samo u svrhu liječenja, Miljić najavljuje da će navedena sredstva preusmjeriti za liječenje tri osobe.

Praksa je da sredstva koja nisu iskorištena, a prikupljena su putem humanitarnog broja, budu preusmjerena za liječenje jedne ili više osoba.

- U toku ove ili naredne sedmice, sredstva ću preusmjeriti na račun fondacije čiji je predsjednik Darko Jakšić, a u svrhu liječenja Predraga Šarića i djevojčica Sofije Markuljević i Sare Maksimović", izjavio je Miljić.

On je istakao da će preusmjeravanje sredstava sa računa realizovati u dogovoru sa predstavnicima fondacije koja se, kad je to bilo potrebno, maksimalno založila za obezbjeđivanje sredstava za njegovo liječenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA