Meksička senatorka u toplesu na sednici vlade - ta kamera sve vidi

Marta Lusija Mičer(66), senatorka i predsednica vladine komisije za ravnopravnost polova, postala je svetski poznata kada je na pauzi satanka htela da se presvuče, ali je slučajno uključila kameru na svom računaru.

Meksička senatorka u toplesu na sednici vlade - ta kamera sve vidi

Posle ovog događaja, senatorka se izvinila uz objašnjenje da nije vešta sa modernim tehnologijama.

„Juče se dogodio nesrećni incident tokom virtuelnog sastanka sa kolegama senatorima o trenutnoj ekonomskoj situaciji u Meksiku. U jednom delu sesije, dok je kamera mog računara bila uključena, presvlačila sam se pokazujući svoj goli trup. Nastavila sam da učestvujem u sesiji i zahvaljujući pozivu senatora Aleksandra Armenta Miera i Ovidija Peralta Suareza, shvatila sam svoju grešku", rekla je Marta Mičer u otvorenom pismu koje je podelila na mrežama.

Sastanku Vlade prisustvovalo je 15 senatora, kao i guverner banke Meksika.

Skrinšotovi senatorke u toplesu brzo su se pojavili na društvenim mrežama, sa komentarima koji su bili na granici okrutnosti, kada je u pitanju izgled senatorke Marte Lusije Mičer.

"Ja sam žena stara 66 godina koja je dojila četvoro dece, od kojih su troje danas profesionalni i odgovorni muškarci, i ponosna sam na svoje telo", istakla je senatorka.

U svom pismu izvinjenja vladi, senatorka je napomenula da se ne stidi svog izgleda.Članica stranke Marta Tagle takođe je dodala da će istražiti i sankcionisati odgovorne za snimanje i deljenje ovih fotografija.

"Nasilje kome ste bili izloženi ne može proći nekažnjeno", rekla je gospođa Tagle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA