Najdraži Angelinin film mi je "U zemlji krvi i mesa"

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je projekciji filma "U zemlji krvi i meda" režiserke Angeline Jolie, a na crvenom tepihu prije premijere, Bandiću se omaknulo nekoliko lapsusa. Između ostalog, film "U zemlji krvi i meda" nazvao je "U zemlji krvi i mesa".

Najdraži Angelinin film mi je "U zemlji krvi i mesa"

Naime, Bandić je ratnu dramu prikazanu večeras u zagrebačkom kinu CineStar nazvao "U zemlji krvi i mesa", piše Večernji.hr

"To je žena izuzetne socijalne inteligencije, koja nije zaboravila humanitarnu crtu i posjeti bivšu ex zemlju koja je pretrpjela jedan neviđeni teror i agresiju.

Večeras projekcija filma "U zemlji krvi i mesa" je poruka da se to nikada ne dogodi i svi njeni filmovi su u sjeni onoga što će se večeras ovdje dogoditi", rekao je prvi čovjek Zagreba za RTL Televiziju.

Na pitanje novinarke koja Angelinin film mu je najdraži odgovorio je: "Evo baš ovaj koji se večeras projicira "U zemlji krvi i mesa" jer sve te filmove s njom i Bradom Pittom treba staviti večeras u drugi plan", dodao je gradonačelnik Zagreba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA