Ukupno slučajeva
4473 (+20)
Preminuli
134 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Najdraži Angelinin film mi je "U zemlji krvi i mesa"

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je projekciji filma "U zemlji krvi i meda" režiserke Angeline Jolie, a na crvenom tepihu prije premijere, Bandiću se omaknulo nekoliko lapsusa. Između ostalog, film "U zemlji krvi i meda" nazvao je "U zemlji krvi i mesa".

Naime, Bandić je ratnu dramu prikazanu večeras u zagrebačkom kinu CineStar nazvao "U zemlji krvi i mesa", piše Večernji.hr

"To je žena izuzetne socijalne inteligencije, koja nije zaboravila humanitarnu crtu i posjeti bivšu ex zemlju koja je pretrpjela jedan neviđeni teror i agresiju.

Večeras projekcija filma "U zemlji krvi i mesa" je poruka da se to nikada ne dogodi i svi njeni filmovi su u sjeni onoga što će se večeras ovdje dogoditi", rekao je prvi čovjek Zagreba za RTL Televiziju.

Na pitanje novinarke koja Angelinin film mu je najdraži odgovorio je: "Evo baš ovaj koji se večeras projicira "U zemlji krvi i mesa" jer sve te filmove s njom i Bradom Pittom treba staviti večeras u drugi plan", dodao je gradonačelnik Zagreba.

11°

  • 16:00

    11°C
  • 19:00

    10°C
  • 22:00

    9°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI