Sako uz bermude i šorts - kombinacija za sve prilike

Osim klasičnih odela, koja se sastoje od sakoa i pantalona, kao i kostima (blejzer i suknja), i bermude i šortsevi su sada dobili svoj par

Sako uz bermude i šorts - kombinacija za sve prilike

Osim klasičnih odela, koja se sastoje od sakoa i pantalona, kao i kostima (blejzer i suknja), i bermude i šortsevi su sada dobili svoj par. Tako iskomletirani, nisu više isključivo odevna kombinacija za popodnevne kafe sa prijateljima, boravak u prirodi ili na plaži, već i za "ozbiljnije događaje", kakav je odlazak na posao.

Kada su upareni sa elegantnim sakoima i dopunjeni visokim potpeticama, šortsevi mogu da budu dobar izbor i za večernji izlazak. Podrazumeva se, ovo važi za mlade devojke, i to vitke.

Bermude, uglavnom dužine malo iznad kolena, pružaju znatno više mogućnosti (čak i kada je reč o biciklističkim, koje ne moraju nužno da deluju sportski ako se nose uz moćan blejzer). Pomeraju starosnu granicu, pa mogu da ih odenu i žene srednjih godina i još upotpune modnim detaljima poput šešira. Dizajneri su pokazali sve mogućnosti kombinacije sako-bermude, a na vama je da izaberete - želite li komplet od džinsa, kariranog materijala, svetlucavog, u pepito dezenu... Sve zavisi od toga gde nameravate da se u njemu pojavite.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA