Poznati srpski ljekar od korone preminuo u 49. godini

Poznati srpski doktor, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije Milan Mileusnić, koj je liječio poznate sportiste i javne ličnosti, preminuo je u 49. godini poslije kraće i teške borbe sa virusom korona, saopštila je SMA klinika, čiji je bio osnivač i direktor.

Poznati srpski ljekar od korone preminuo u 49. godini

Doktor Mileusnić bio je član Američkog udruženja fizijatara, Srpske asocijacije fizijatara, te predsjednik i jedan od osnivača Udruženja za regenerativnu medicinu i proloterapiju Srbije, kao i direktor Klinike za rehabilitaciju u Harareu, Zimbabve.

U saopštenju se ističe da je Mileusnić bio i jedan od omiljenih ljekara srpskih sportista, glumaca i pjevača.

Od poznatih ličnosti, njegovom terapijom izliječili su se poznati sportisti Srbije kao što su Ivana Španović, Mihail Dudaš, Vanja Udovičić i drugi vaterpolo reprezentativci, košarkaši Aleksandar Rašić i Nikola Korać, rukometašica Andrea Lekić.

Izliječeni su i hrvatska rukometašica Katarina Bralo i perjanica rukometne reprezentacije Crne Gore Katarina Bulatović, prenijeli su beogradski mediji.

Od estradnih ličnosti kod njega su se liječili Marija Kilibarda, Milica Milša, Milan Vasić, Andrija Milošević, Petar Strugar, Viktor Savić, Irina Kruška...

Vrijeme i mjesto sahrane doktora mileusnića biće naknadno objavljeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA