VIDEO Španski odbornik odlučio da se istušira tokom onlajn sastanka, ali zaboravio da ugasi kameru

Gradski odbornik u severnoj Španiji ponudio je svoju ostavku nakon što je slučajno ostavio kameru upaljenu tokom onlajn sastanka sa drugim odbornicima, tokom kojeg je odlučio da krišom ode da se istušira.

VIDEO Španski odbornik odlučio da se istušira tokom onlajn sastanka, ali zaboravio da ugasi kameru

Odbornici Torelavege okupili su se onlajn da razreše probleme opštine od 52.000 stanovnika. Prateći protokole u skladu sa merama protiv širenja koronavirusa, polovina odbornika uključila se u sastanak putem video-četa, a sednica je prenošena uživo.

Kako se sastanak otegao do podneva, jedan od odbornika Bernardo Bustiljo uvideo je da neće stići da se istušira, odveze ćerku i stigne na drugi posao trenera plivanja.

Onda mu je sinula sjajna ideja i rešenje za njegove probleme. Odneće kompjuter u kupatilo, smanjiti ekran za čet da može da sluša sastanak dok se tušira.

Dok su njegove kolege razmatrale plan čišćenje lokalne reke, u donjem levom delu ekrana pojavilo se prozorče na kojem se prikazivalo šta kamera sa njegovom kompjutera snima.

Srećom, matirano staklo na vratima tuš kabine zaklanjalo je pogled. Dok se tuširao od vode nije čuo pozive na mobilni telefone, dok su njegove kolege mahnito pokušavale da ga upozore da je kamera i dalje upaljena.

Ipak, to nije bio kraj. Bernard je ne znajući sve ovo na kraju tuširanja izašao iz kabine naočigled svih kolega, novinara i ljudi koji su gledali prenos.

Gradonačelnik je brzo reagovao i odmah prekinuo sastanak.

Bustiljo je posle objasnio da je sve bila iskrena greška i da mu je savest mirna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA