Dobrodošli u SLOT CLUB!

U prijatnom ambijentu, uz najbolju uslugu, okušajte svoju sreću i dobro se zabavite!

Sigurnost, profesionalnu uslugu i dobru zabavu naći ćete na samo par kilometara od centra Bijeljine, u najvećem kazinu našeg regiona.

Slot Club, sa lokacijom na Pavlovića putu, idealno je mjesto za sve koji žele da uz najbolje igre ruleta i  aparate najnovije generacije okušaju svoju sreću!

Osim aparata za igre na sreću i ruleta u ponudi su elektronske igre na sreću kao i kladionica za sportsko klađenje.

U sklopu kazina je i kafe bar, kao i luksuzno opremljeni apartmani za prenoćište gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju 24 časa.

- Trudimo se da uvijek idemo u korak sa vremenom, osluškujemo potrebe i želje klijenata, kao rezultat našeg rada stekli smo njihovo veliko povjerenje. Slot Game Industries osnovan je 2008. godine, a tokom svih godina rada postali smo lideri među priređivačima igara na sreću i proizvodnje automata za igre na sreću. S ponosom mogu da kažem da naša kompanija posjeduje sertifikat bonitetne izvrsnosti što samo po sebi govori o kvalitetu našeg poslovanja. Nakon deset godina od osnivanja odlučili smo da proširimo naše poslovanje otvaranjem najvećeg kazino kluba na ovim prostorima - Slot Club-a. Odlična atmosfera, divan kolektiv i zadovoljni klijenti su nešto što našu kompaniju odvaja od drugih - istakla je Marina Ivanović, PR kompanije Slot Game Industries.

Ono što je sigurno je da ćete u Sport Club-u uživati, a uz to i dobiti priliku da ostvarite vrhunsku zaradu koja se isplaćuje odmah po dobitku!

Dobrodošli u Slot Club!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA