Bred Pit se odriče glume i započinje neobičnu karijeru

Bred Pit jedan je od najpopularnijih glumaca na svijetu, koji je brojnim proslavljenim ulogama upisan u istoriju filma i Holivuda. Međutim, sada mu je, čini se, svega dosta te se, ako je vjerovati pisanjima tabloida National Enquirer, planira 'baciti' u - pčelarstvo.

Bred Pit se odriče glume i započinje neobičnu karijeru
FOTO: Profimedia

Naime, 56-godišnjeg Brada s tim je hobijem, piše navedeni medij, upoznao prijatelj i kolega, Leonardo Dikaprio. 'Potpuno je poludio za tim, čak je izgradio ogromne nastambe za pčele u vrtu svog doma u Los Anđelesu', otkrio je izvor te dodao kako je Bred 'zasićen' glumom kojom se bavi već godinama, ali i paparacima te svjetlima reflektor koji ga konstantno okružuju.

'Tvrdi da je gluma za neke mlađe generacije. Sada mu treba nešto mirnije i samo je pitanje vremena kada će Holivudu reći 'doviđenja' i posve se posvetiti svome omiljenom hobiju - pčelarstvu', za navedeni je magazin otkrio neimenovani izvor blizak glumcu.

Inače, Bred osim pčelarstva ima još jednu sasvim drugačiju strast - motocikle. Međutim, to se nimalo ne sviđa njegovoj djeci, koja ga preklinju da s time prestane. 'Svakako, to je doza adrenalina. Sada ne pije i živi 'zen' stilom života, ali voli podizati puls vozeći kalifornijskim kanjonima velikom brzinom. Iako je motocikl njegova strast godinama, ali to je tek sada postao problem, jer su djeca prije bila premala da bi shvatila opasnost koju on krije', otkrio je nedavno izvor.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA