Ukupno slučajeva
362 (+3)
Preminuli
10 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Uhapšen jer je vrijeđao i izgrebao po rukama policajce

U Bijeljini je uhapšen muškarac čiji su inicijali D.K. koji je vrijeđao i izgrebao po rukama policajce pri kontroli automobila u kojem je bio kao suvozač, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

BIJELJINA

Policijska patrola je juče u 1.00 čas u Ulici Živojina Mišića kontrolisala automobil "šaran" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.J. iz Pelagićeva, a alkotestiranjem vozača utvrđeno je da ima 1,15 promila alkohola u krvi.

D.K. je izašlo je iz vozila i počeo da ometa policijske službenike u vršenju dužnosti.

U saopštenju se navodi da su mu policajci izdali naređenje da se vrati u vozilo, ali je on nastavio da pruža otpor i vrijeđanja policijske službenike, te je lišen slobode.

Prilikom hapšenja, D.K. je policajcima nanio ogrebotine na rukama, a dežurni ljekari nisu se izjasnili o stepenu povreda.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,26 promila alkohola u krvi.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini i u toku je dokumentovanje krivičnog djela sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje.