Karatistkinja Anđela Knežević iz Bijeljine stipendista Ministarstva sporta za 2020. godinu

Anđela Knežević kadetkinja karate kluba UNSU iz Bijeljine nedavno je izabrana među sportiste koje će za 2020. godinu stipendirati Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Karatistkinja Anđela Knežević iz Bijeljine stipendista Ministarstva sporta za 2020. godinu

- Kneževićeva je jedna od najperspektivnijih sportiskinja Republike Srpske i svojim rezultatima, a najprije titulom državne prvakinje i balkanske viceprvakinje apsolutno je zaslužila da se nađe na spisku stipendista. Imali smo još kandidata koji su svojim rezultatima ispunjavali uslove pa se nadamo da će stipendista iz našeg kluba naredne godine biti i više. Naravno, za tako nešto moramo održati kontinuitet rada, zalaganja i rezultata, rekli su u Kk UNSU.

Pored Kneževićeve, stipendije su dodijeljene karatistima kluba "Energija" iz Banja Luke - Pavlu Dujakoviću, Mihajlu Staniću i Anji Lolić.

- Činjenica da je naša Anđela prva karatiskinja iz Bijeljine i regiona koja je stekla ovakav status, čini nas jako ponosnim kolektivom. Sigurno je, da svaki vid priznanja za postignute rezultate kako klubovima tako i sportistima čini satisfakciju za još više posvećenosti, truda i rada, i da kada je naš klub u pitanju sve pomenuto sigurno neće izostati, istakli su u karate klubu UNSU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA