Nosite pantalone kao Viktorija Bekam FOTO

Jedna od najstilizovanijih žena na svetu svoje odevne kombinacije zasniva na jednostavnim komadima nosivim u svim prilikama

Nosite pantalone kao Viktorija Bekam FOTO

Bezvremenski stil i odeća, koja se lako može ponoviti u različitim situacijama, iako to nije popularno među poznatim ličnostima. Ovo je stil koji je izgradila jedan od najstilizovanijih žena na svetu, Viktorija Bekam koja je izgradila jaku reputaciju odvažnim stavom i jednostavnim odevnim predmetima.

Donosimo vam njene najčešće kombinacije, koji se lako mogu iskopirati sa garderobom koju sigurno imate u svojim garderoberima.

Pantalone sa ravnim nogavicama

Jednostavno i simpatično zavrniteklasične, "radne"pantalonnesa ravnim nogavicama, koje već decenijama ne izlaze iz mode, bar ne trajno. Bilo da imaju visoki struk ili da kreću od bokova, ove pantalone nosive su sa gotovo svim odevnim predmetima. Od osnovne majice do košulje, ovaj ansambl kombinacija možete poneti bilo gde i izgledati elegantno. Budite kreativni i počnite da mešate kombinacije boja. Viktorija Bekam često kombinuje plavu, narandžastu i crvenu boju- to su nijanse koje dobro idu u svim sezonama i lako se skidaju

Dugi kaputi sa rolkama

Kada temperatura padne i vreme je da ostanete toplije, opredelite se za dugački kaput sa rolkom. Viktorija Bekamih često kombinuje kako bi istakla svoju vitku figuru.Najbolje izgleda u tamnim nijansama, ali nemojte se plašiti i da kombinujete sa drugim, jarkim bojama kako biste ulepšali svima dan. Izgled zaokružite dugim pantalonama sa blagim odsjajem i bićete spremni za trenutak da krenete iz kancelarije na modnu reviju.

"Muška" odela

Dajte pravu izjavu u odvažnom i moćnom odelu. Viktorija Bekam poznata je po svom stilu bez napora, a ni ovaj ansambl nije ništa drugačiji. Odlučite se za odelo u upečatljivoj nijansi poput crvene, lavande ili zelene boce, dodajte belu košulju za kontrast i spremni ste za polazak. Najbolje je da pantalone ostavite predimenzionirane da naglase oblik, a noge možete da izdužite pomoću par pantalona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA