Ukupno slučajeva
558 (+1)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Holivudskom glumcu prijatelj izbio prednje zube štapom za golf

Glumcu Vilu Smitu je njegov prijatelj, pevač Džejson Derulo, izbio prednje zube kada je zamahnuo štapom za golf. Ili se makar tako čini.

Džet-set

Na objavljenom snimku o lekciji o golfu koji je naizgled krenuo naopako, Smit objašnjava Derulu kako lepo da zamahne, ali umesto sa lopticom za golf, Darul je uspostavio kontakt sa licem 51-godišnjeg glumca.

Naravno, ovo je sve jedna velika šala dvojice prijatelja sa svojom publikom, ali to ne čini ovaj video išta manje neprijatnim za gledanje.

U snimku Smit objašnjava 30-godišnjem pevaču kako je najbolje zamahnuti palicom za golf, ali dok mu objašnjava kako da se namesti pravilno, "prekasno" kaže Derulu da ne treba još da zamahne, što je "rezultiralo" ovom "nesrećom".

Glumac je potom objavio zajedničku fotografiju sa glumcem i napisao je "Ovo je poslednji put da zovem Džejsona Derula kod sebe".

Derul je skoro imao pravi incident sa svojim prednjim zubima, koje je polomio pokušavajući da isproba izazov jedenja kukuruza zakačenog za bušilicu.

View this post on Instagram

And we never saw @jasonderulo again

A post shared by Will Smith (@willsmith) on