Veliki bod za Radnik

Fudbaleri Radnika su uspjeli da ostvare cilj i ostanu neporaženi na gostovanju Zrinjskom (0:0), a svi u bijeljinskom klubu su veoma zadovoljni remijem.

Veliki bod za Radnik

Golman Dalibor Kozić je sa nekoliko odbrana doprinio osvajanju boda protiv tima čiji je dres nekada nosio, a koji ima visoke ambicije u tekućoj sezoni.

- Sigurno da smo zadovoljni osvajanjem boda u Mostaru. Očekivalo se da fudbaleri Zrinjskog poslije poraza od Veleža ide na sve ništa, napadali su, stiskali nas, ali uspjeli smo da se odbranimo. Dobro smo doigrali u defanzivi, tu mislim na cijeli tim. U napadu nismo napravili mnogo toga, ali smo imali nekoliko šuteva i zaprijetili smo protivniku. Na startu meča smo ostavili malo više prostora domaćinima, ali smo brzo uspjeli da zbijemo redove. Kada se sve sabere remi je najpravedniji - rekao je Kozić i dodao da je Bijeljincima pomoglo i to što poznaju rad trenera Mladena Žižovića koji ih je vodio pre odlaska u Zrinjski.

Čuvar mreže semberskog premijerligaša je svjestan da njegovom timu slijedi novi težak zadatak, pošto im u goste dolazi Široki Brijeg, ali vjeruje u osvajanje celog plena.

- Svjesni smo činjenice da Širokobriježani nemaju nijedan poraz u prva tri kola, a sa druge strane mi nismo uspjeli da pobijedimo. Svaki bod nam je veoma važan i moramo da idemo na trijumf, s obzirom da imamo veoma težak raspored u prvih šest kola. Neće biti lako, ali uz maksimalno zalaganje i borben pristup igri mislim da možemo do cijelog plijena. Od Željezničara smo poraženi na svom terenu, a daćemo sve od sebe daprotiv Širokog Brijega ishod bude drugačiji - dodao je Kozić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA