RAVAN stomak za 10 DANA bez naprezanja? Vežbajte od 5 minuta JAPANSKE PEŠKIRE

Metodu brzopoteznog sagorevanja masti u stomaku uz fino oblikovanje mišićne mase ustanovio je japanski lekar Tošiki Fukusudži, nazvavši je japanska metoda peškira.

RAVAN stomak za 10 DANA bez naprezanja? Vežbajte od 5 minuta JAPANSKE PEŠKIRE
FOTO: Piksabej

Svako bi hteo da ima ravan stomak, a da se pri tom mnogo ne napreže. Zahvaljujući originalnim japanskim vežbama to je sada moguće, svakodnevnim petominutnim aktivnostima.

Dobro ste čuli - za ravan stomak vam treba pet minuta ležanja na podu svakoga dana i izvođenje određenih vežbi. Posle deset dana vaš stomak će biti zategnut i ravan, tvrdi Kejsi Ho stručnjak za fitnes, koja u početku nije krila skepticizam u pogledu povoljnog ishoda.

Metodu brzopoteznog sagorevanja masti u stomaku uz fino oblikovanje mišićne mase ustanovio je japanski lekar Tošiki Fukusudži, nazvavši je japanska metoda peškira. Metoda je u svetu tek sada postala popularna, iako je on još pre više od deset godina ukazivao da se postavljanjem peškira ispod krsnog dela leđa i određenim vežbama uklanja višak masti sa trbuha, poboljšava držanje tela i jačaju leđa.

Postupak izvođenja vežbi izgleda ovako:

Uzmite peškir srednje veličine i urolajte u cilindar. Dužina rolne treba da bude ne manja od 38 i široka oko 10 cm. Omotajte je trakom da ostane stabilna i da se ne odmota.

Potom sedite na ravnu i tvrdu podlogu. Najbolje je da postavite joga prostirku, a na nju urolan peškir.Zatim lagano lezite držeći na leđima peškir. Peškir treba da bude postavljen paralelno sa pupkom uz donji deo leđa.

Noge opružite tako da prate širinu ramena, pri čemu palčevi treba da se dodiruju.

Ruke ispružite iznad glave sa dlanovima okrenutim prema podlozi tako da se dodiruju mali prsti. Istovremeno proverite da li su nožni prsti vrhovima okrenuti jedan prema drugom.

Ovako postavljeni u ležećem položaju na urolanom peškiru ostanite pet minuta.Nakon toga polako ustanite, jer su se vaše kosti i zglobovi malo pomerali tokom vežbe.

Ukoliko ovu vežbu istrajno radite svakodnevno, očigledni rezultati biće vidljivi nakon mesec dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA