U subotu svi u "Zemlju mira" za Đoletove buduće jeseni

Dragi ljudi, pozivamo vas da u subotu 19. septembra dođete u igraonicu "Zemlja mira" (Velika Obarska, Bukovica, 15 minuta od centra Bijeljine), jer su domaćini pripremili zanimljiv sadržaj kojim žele, zajedno sa vama, da pomognu dječaku Đorđu Miloševiću iz Ugljevika koji boluje od teške bolesti.

U subotu svi u "Zemlju mira" za Đoletove buduće jeseni

Đorđe je rođen 1. februara ove godine kao zdrava beba, ali su u četvrtom mjesecu, na rutinskom pregledu kod pedijatra, uočeni određeni problemi, te je odmah upućen kod specijaliste. Nakon pregleda specijaliste na UKC Republike Srpske, utvrđeno je da dječak boluje od rijetke bolesti, spinalne mišićne atrofije (SMA).

S obzirom da je liječenje skupo, oko 2,1 miliona USD košta samo lijek, dok ukupni troškovi liječenja premašuju 2,5 miliona USD, njegovi roditelji nisu u mogućnosti da sami prikupe toliki iznos. Svaka pomoć im je dragocjena kako bi Đorđu obezbijedili srećno i bezbrižno djetinjstvo.

- U subotu od 15:00 do 19:00 časova dovedite svoju djecu u igraonicu "Zemlja mira" jer specijalno za njih spremamo lijepa iznenađenja. Moći ćete da se počastite kafom, cijeđenim sokovima i različitim vrstama peciva i kolača. Svojom sjajnom muzikom i glasom će nas zabavljati Ivana, Dino, Trivun, Milivoje i Dejan. Fotograf Bojan će praviti fantastične, profesionalne fotografije. Firma Rakun će napraviti majice posvećene Đoletovom izlečenju koje će biti na prodaju, poručili su organizatori ove humanitarne akcije.

Ulaz za odrasle je 3KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA