Trofej Bijeljine 2020: U Semberiju dolaze najbolji karatisti regiona

U Bijeljini će se u subotu, 24. oktobra, održati 3. Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljine "Trofej Bijeljine 2020".

Trofej Bijeljine 2020: U Semberiju dolaze najbolji karatisti regiona

Ovaj internacionalni karate turnir tradicionalno organizuje karate klub „UNSU" iz Bijeljine uz generalno pokroviteljstvo Ministarstva za Porodicu Omladinu i Sport Republike Srpske i Grada Bijeljine, te uz odobrenje i podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine.

Protekle dvije godine učešće je uzelo ukupno 1127 takmičara iz Hrvatske, Austrije, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

- Vrijedno smo radili proteklih mjesec dana kako bi smo po treći put u našem gradu imali kvalitetan internacionalni turnir. Potrudili smo se da angažujemo najkvalitetnije i u najvećem broju internacionalne karate sudije, kako iz BiH tako i regiona, a sve u cilju što kvalitetnijeg takmičenja. S obzirom na epidemiološku situaciju ove godine smo ograničili broj učesnika kako bi smo mogli ispoštovati sve propisane mjere JZU Republike srpske i kriznog štaba Vlade Republike Srpske. Ono što vam sa sigurnošću možemo obećati jeste dobra organizacija uz učešće najkvalitetnijih takmičara i takmičarki iz BiH i okolnih zemalja, rekao je direktor turnira Goran Ivković.

Takmičenje se održava u spotskoj dvorani Gimnazije "Filip Višnjić". Početak je zakazan u 10:00 časova, a svečano otvaranje u 11:00 časova. Takmičenje se održati bez prisustva publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA