Ukupno slučajeva
3036 (+17)
Preminuli
68 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Fotografija Hrvata sa maskom postala viralna: "Poštuje mere"

Od početka globalne pandemije bilo je raznih rešenja za obavezno nošenje maski, a neka su se brzo proširilia internetom. Fotografija jednog čoveka iz Hrvatske dokaz je da ljudi i dalje traže kreativne zamene.

Zanimljivosti

Fotografija muškarca koji preko maske ima rupu, izazvala je dosta reakcija nakon što je objavljena na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosečnog Dalmatinca.

Reakcije su bile podeljene i dok jedni osuđuju drugi podržavaju."Nećeš virus!!" piše uz fotografiju koja je dobila više od 1.800 lajkova, ali i izazvala mnogo reakcija.

"Nasmejao me baš.. Još njegova faca... sve regularno", jedan je od komentara.

"Ovaj je lud 100 odsto", pisali su drugi, dok su neki, po običaju, okrenuli na šalu. "Pa nosi čovek masku, poštuje mere", pisali su, a neki od komentatora tvrde i kako je fotografija nastala u Šibeniku.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se ovakve "maske" dele internetom, asredinom prošlog meseca jedan muškarac u Engleskoj odlučio je da ne nosi na licu klasičnu masku, već nešto mnogo zanimljivije: Živu zmiju.